Onze ruime voorraad gereviseerde motoren

Gereviseerde motoren van NHMR

Noordhollandse motorenrevisie heeft een ruime voorraad gereviseerde motoren. Als u op zoek bent naar motoren van FPT, Yanmar, Ingersoll Rand of een ander merk kunt u zeker bij ons terecht. Wij hebben onze voorraad online staan waardoor u zelf kunt kijken of de motor op voorraad is.

Nieuw of gereviseerd

Gereviseerde motoren kopen of toch nieuwe?

Staat u voor de keuze om een nieuwe motor te kopen, of kiest u toch voor een gereviseerde variant? Uiteraard iets waar u goed over na moet denken. De prijs is hierbij een van de belangrijkste motivators om voor een gereviseerde motor te kiezen. 

Bovendien is het een duurzame keuze, de motor wordt hergebruikt. Wij onderwerpen de motoren voordat we deze verkopen aan een uitgebreid testprogramma waardoor u ervan op aan kunt dat de motor 100% functioneel is.

Wilt u niet een hele motor maar slechts een of meerdere onderdelen kopen voor uw motor? Wij hebben ook een webshop. Ook voor internationale klanten is deze webshop perfect te bereiken.

Nieuwe of gereviseerde motor kopen?

Eigen revisie afdeling

Gereviseerde motoren door NHMR zelf

NHMR reviseert motoren in opdracht voor industrie, scheepvaart, off road, agri, offshore en railway toepassingen. Denk daarbij aan; generatorsets, warmtekrachtinstallatie, gemalen, sprinklerinstallaties, pompsets, graafmachines, kranen, scheepsmotoren, treinmotoren etc.

Voor het testen en reviseren beschikken wij over gereedschappen voor merken als FTP, Yanmar en Ingersoll Rand en een zeer goed uitgeruste werkplaats met geavanceerde apparatuur.

Op locatie of in onze ruim opgezette werkplaats met hijscapaciteit tot 20 ton, kunnen wij desgewenst de uit- en inbouw van de motor verzorgen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Via ons moederbedrijf Zes B.V. is onderhoud ook mogelijk op contractbasis.

Reviews