Moderne huisvesting

Moderne huisvesting

ONZE KRACHT

Een brede orientatie van de markt en een enorm flexibele opstelling maakt dat NHMR
snel op ontwikkelingen en behoeftes van onze klanten kan inspelen. Intussen is gebleken dat wij een betrouwbare partner zijn van vooraanstaande Nederlandse en Internationale bedrijven zoals:

Offshore (oil & gas), machinebouw, rail-, weg- en waterbouw, aannemings- en verhuurbedrijven, scheepswerven, rederijen, onderhouds- en reparatiebedrijven, utiliteits- en overheidsinstellingen, autobedrijven, importeurs en leasebedrijven.

Vooruitlopend op de toekomst zetten wij in op innovatie en verduurzaming van onze diensten en producten om zo gezamenlijk zowel maatschappelijke als economische voordelen te kunnen bieden.

Revisie »

FPT-Iveco SPEcIALIST

Noordhollandse Motorenrevisie is sinds 1991 actief dealer van FPT- IVECO MOTORS.
Deze vooruitstrevende motorenfabrikant met een breed programma voor automotive-, industrie en marine toepassing, maakt deel uit van de CNH-i ,Fiat Industrial Group. (o.a. Fiat, Iveco, CNH, Kobelco, New Holland, Komatsu, Landini, Merlo, HITACHI. )

NHMR verkoopt motoren voor zowel vervanging als nieuwbouw. Dankzij een enorme voorraad van nieuwe, gereviseerde (ruil) motoren en onderdelen, garanderen wij een snelle levering. Op onze site vind U alle informatie over onze producten en onderdelen.

Voer hier het gezochte onderdeel nummer in:

Zoeken »


 
Nanni         Bosch         Vetus         Yanmar         Ingersoll Rand         FPT-Iveco
Created by TrefnetPowered by Shark CMS SHARK