Motorenrevisie-109

Onze organisatie

De kracht van Noord Hollandse Motoren Revisie

Brede organisatie
NHMR kan door zijn brede oriëntatie van de markt en enorm flexibele opstelling snel op ontwikkelingen en behoeften van klanten inspelen. Wij zijn, zoals intussen is gebleken, een betrouwbare partner van vooraanstaande Nederlandse en internationale bedrijven. Denk daarbij aan:
  • Offshore (olie & gas)
  • Machinebouw
  • Rail-, weg- en waterbouw
  • Scheepswerven
  • Utiliteits- en overheidsinstellingen
Innovatie en duurzaamheid

Vooruitlopend op de toekomst zetten wij in op innovatie en verduurzaming van onze diensten, services en producten om zowel maatschappelijke als economische voordelen te kunnen bieden.

Op een milieu-verantwoordelijke, veilige en duurzame wijze welke regelmatig getoetst wordt, voeren wij al onze werkzaamheden voor de klant al bijna 50 jaar zo transparant mogelijk uit.

Ruim opgezette werkplaats
In onze ruim opgezette werkplaats worden jaarlijks meer dan 150 complete motoren gereviseerd. Door onze eigen apparatuur is dit complete proces in eigen beheer.Wij kunnen putten uit een grote voorraad van onderdelen die zowel voor de revisie als voor service- en onderhoudswerkzaamheden benodigd zijn.

Geschiedenis

Waar het allemaal begon

Noordhollandse Motorenrevisie BV, in 1975 opgericht en gestart in een kleine ruimte te Nieuwe Niedorp door motorcoureur Pieter Blauwboer. Na een noodlottig ongeval in de tarzanbocht van het circuit van Zandvoort in 1983 werden zijn werkzaamheden tot 1996 voortgezet door Henk Harberts waarna de huidige directeur/ eigenaar Quintus Meijer het bedrijf overnam en tot op heden heeft geleid. Van in de begintijd enkele medewerkers die zich uitsluitend bezig hielden met de revisie van auto-, motorfietsen en vrachtwagenmotoren, veranderde de markt in de loop van tijd meer en meer naar de scheepvaart en industrie toepassingen.

Intussen is het personeel na de verhuizing naar Winkel in 2004 uitgebreid tot 15 medewerkers die zowel op locatie als in de werkplaats onze veelzijdige en internationale klantenkring van dienst zijn. Sinds enkele jaren is er voor klanten die graag online voor het beste prijsvoordeel hun onderdelen van de merken FPT-IVECO en YANMAR willen opzoeken en bestellen ook een eigen webshop beschikbaar.