04 jan 2022

K. Collé

NHMR is onze dealer voor Noord-West Nederland, maar ook onze leverancier voor FPT onderdelen. NHMR is een professionele organisatie met zeer veel kennis van zaken en goede service verlening. Marant Motortechniek hoopt nog vele jaren met NHMR te kunnen samenwerken.

04 jan 2022

G. Jansen

Wij bij Eurailscout zijn klant bij NHMR. We hebben zeer goede ervaringen in zowel het werk als de communicatie met de medewerkers. Wat er het meest uit springt is de snelle service en de professionele engineers die goed te bereiken zijn.

07 aug 2020

M. Pama

Onze dieselmotoren worden onderhouden door NHMR, waar wij zeer goede ervaringen mee hebben. Daarnaast worden de motoren onderhouden en offshore geïnstalleerd. Ook de communicatie met de kundige medewerkers van NHMR is altijd goed.

06 jun 2019

J. van den Haak

Bij Enza Zaden worden alle compressoren voor perslucht door NHMR onderhouden. Wij kiezen voor onze bedrijfszekerheid niet voor de goedkopere leveranciers, maar bewust voor hoge kwaliteit van NHMR. Ook het contact met de kundige medewerkers van NHMR is een reden dat wij kiezen voor NHMR, een echte aanrader.