Scheepsmotor laten reviseren?

Scheepsmotoren revisie

Scheepsmotoren revisie nodig voor uw scheepsmotor? In opdracht van onze klanten reviseren wij complete motoren voor de professionele scheepvaart en jachtbouw. Ook adviseren en leveren wij nieuwe (vervangings)motoren die aan de laatst gestelde emissie eisen voldoen.

Het laten reviseren van uw scheepsmotoren is een zeer duurzame manier van werken, omdat de materialen opnieuw worden gebruikt in plaats van vernieuwd. Tevens is revisie goedkoper dan vernieuwing.

Wilt u meer weten, of wilt u een afspraak maken om een scheepsmotor te laten reviseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scheepsmotoren revisie
Scheepsmotoren revisie

Service & onderhoud

Ook service en onderhoud door NHMR

Noordhollandse Motorenrevisie verleent wereldwijd service en onderhoud aan boord van schepen. Of het nu gaat om het oplossen van eenvoudige storingen, preventief onderhoud of een complete revisie, onze specialisten staan voor u klaar.

Deze diensten worden, indien gewenst, op contractbasis in samenwerking met ons eigen servicebedrijf Zes BV (Zantingh Energy Services), uitgevoerd.

Uitleg over ons vak

Scheepsmotoren revisie, wat is het precies?

Het reviseren van een scheepsmotor is simpel gezegd het opknappen van alle motoronderdelen, waardoor een motor weer een tijd verder kan. De motor wordt uit elkaar gehaald en de afzonderlijke onderdelen worden gereinigd (denk aan polijsten, slijpen en borstelen), nagekeken, gerepareerd of vervangen en vervolgens getest. 

Door intensief gebruik kunnen er componenten zoals pompen in de motor minder goed gaan functioneren. Bijvoorbeeld door overbelasting. Dit hangt ook af van hoe vaak en in welke mate er onderhoud wordt gepleegd aan de motor. Als het onderhoud er een tijd bij in is geschoten en de motor wél intensief gebruikt is, kan er slijtage of zelfs schade ontstaan. Dan is revisie nodig. 

Uw scheepsmotor laten reviseren door NHMR? Met onze jarenlange ervaring kunt u op ons rekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.