Cilinderkop reviseren

Revisie specialist

Cilinderkop reviseren

Cilinderkop laten reviseren? Wij van NHMR zijn specialist in het reviseren van alle motor onderdelen. Motorenrevisie is onze core-business. We kunnen uw gehele motor reviseren, maar ook een deelrevisie uitvoeren.

Wij werken voor bedrijven in de scheepvaart, marine, offshore, agri en railway industrie. Noordhollandse Motorenrevisie is met bijna 50 jaar ervaring een betrouwbare partner van vooraanstaande Nederlandse en internationale bedrijven.

Ook heeft Noordhollandse Motorenrevisie een eigen webshop waar we onder andere onderdelen van de merken FPT, Iveco en Yanmar op verkopen.

Onderdelen op voorraad

Ruil onderdelen beschikbaar

NHMR beschikt over een grote voorraad onderdelen en motoren ten behoeve van ruil. Door gebruik te maken van ruil cilinderkoppen kunnen wij een zeer snelle service garanderen. Wij hebben cilinderkoppen van allerlei merken en modellen. U ruilt eenvoudig uw cilinderkop tegen een gereviseerd exemplaar waardoor u niet hoeft te wachten. Daarnaast voorzien wij onze cilinderkoppen van uitgebreide tips voor inbouw en duidelijke gebruiksinstructies.

Motorenrevisie-270

Hoe NHMR een cilinderkop reviseert

Wat is een cilinderkop reviseren?

Een cilinderkop is één van de meest kwetsbare onderdelen van een motor, en daarbij ook een van de meest gereviseerde. Er kan schade ontstaan aan een cilinderkop door bijvoorbeeld hoog olieverbruik, het breken van de distributieketting of riem, oververhitting van een motor of het rijden op LPG.

NHMR beschikt over een ruim opgezette werkplaats waarbij het complete proces in eigen beheer is. Zo wordt eerst de cilinderkop gedemonteerd en gereinigd, waarna de koolaanslag wordt verwijderd en alles wordt ontvet. Hierna wordt de cilinderkop afgeperst om hem te checken op scheurtjes. Vervolgens worden de componenten nauwkeurig opgemeten en vervangen waar nodig.

Het reviseren van een cilinderkop bestaat voornamelijk uit de vervanging van de kleppen, klepzetels en de klepgeleiders. Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat uw cilinderkop kan reviseren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Cilinderkop laten reviseren