Dieselmotor reviseren 1

Laat uw dieselmotor reviseren door een specialist

Dieselmotor reviseren

Dieselmotor reviseren, daar is NHMR specialist in. Deze motoren kunnen vele uren mee. Gedurende lange tijd is onderhoud en reparatie genoeg, maar op een gegeven moment moet de motor gereviseerd worden. Bij NHMR demonteren we de motor volledig en maken deze grondig schoon. De motor bouwen we daarna weer helemaal opnieuw op met nieuwe en/of gereviseerde onderdelen.

De dieselmotor wordt op deze manier een compleet nieuw leven ingeblazen. Na een revisie wordt de motor uitvoerig getest. Ook het testen van elke motor op een proefstand behoort bij NHMR tot de mogelijkheden.

Geen nieuwe motor nodig

Revisie is aantrekkelijker dan vervanging

De revisie van een dieselmotor is vaak veel aantrekkelijker dan de aanschaf van een nieuwe motor. Omdat alle onderdelen in het voertuig meestal zijn afgestemd op de bestaande motor, moet er bij een nieuwe dieselmotor vaak veel aangepast worden, aanpassingen die flink extra kosten met zich meebrengen. Dit is dan ook de reden dat veel organisaties revisie boven een nieuwe motor verkiezen. Wilt u meer weten over het reviseren van uw dieselmotor? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dieselmotor laten reviseren

Service & onderhoud

Noordhollandse Motorenrevisie verleent ook service en onderhoud

NHMR verleent service en onderhoud aan alle typen dieselmotoren.

Deze diensten worden, indien gewenst, op contractbasis in samenwerking met ons eigen servicebedrijf Zes BV  (Zantingh Energy Services), op diverse locaties uitgevoerd zoals; tuinbouw, gemalen, zwembaden, ziekenhuizen, overheidsgebouwen etc.