Motorenrevisie

Motor laten reviseren door een revisie specialist?

Motorenrevisie bij NHMR

Motorenrevisie doet NHMR in opdracht voor industrie, scheepvaart, off road, agri, offshore en railway toepassingen. Denk daarbij aan; generatorsets, warmtekrachtinstallatie, gemalen, sprinklerinstallaties, pompsets, graafmachines, kranen, scheepsmotoren, treinmotoren etc.

Voor het testen en reviseren beschikken wij over gereedschappen voor merken als FTP, Yanmar en Ingersoll Rand en een zeer goed uitgeruste werkplaats met geavanceerde apparatuur.

Op locatie of in onze ruim opgezette werkplaats met hijscapaciteit tot 20 ton, kunnen wij desgewenst de uit- en inbouw van de motor verzorgen.

Service & onderhoud

Noordhollandse Motorenrevisie verleent ook service en onderhoud

Naast de motorenrevisie en verkoop verleent NHMR ook service en onderhoud aan alle typen diesel- en gasmotoren van energie opwekkende installaties zoals bijvoorbeeld noodstroom generatoren, warmtekrachtkoppelingen (WKK), sprinklerinstallaties en perslucht compressoren.

Deze diensten worden ook, indien gewenst, op contractbasis in samenwerking met ons eigen servicebedrijf Zes BV  (Zantingh Energy Services), op diverse locaties uitgevoerd zoals; tuinbouw, gemalen, zwembaden, ziekenhuizen, overheidsgebouwen etc.

Motorenrevisie NHMR

Uitleg over ons vak

Motorenrevisie, wat is het precies?

Het reviseren van een motor is simpel gezegd het opknappen van alle motoronderdelen, waardoor een motor een tweede leven krijgt. De motor wordt uit elkaar gehaald en de afzonderlijke onderdelen worden gereinigd (denk aan polijsten, slijpen en borstelen), nagekeken, gerepareerd of vervangen en vervolgens getest. 

Motorenrevisie is een duurzame keuze omdat het materiaal opnieuw wordt gebruikt. Ook is het goedkoper dan de aanschaf van een nieuw onderdeel of zelfs een volledige motor.

Ook de pakkingen worden niet overgeslagen bij het reviseren van een motor. Pakkingen zijn afdichtingen die ervoor zorgen dat een ruimte opgevuld wordt zodat vloeistoffen of gassen niet naar binnen of buiten kunnen.

Motor revisie NHMR
Motor laten reviseren

Geen project voor ons te groot

Zowel Nederlandse als internationale klanten voor motorenrevisie

Door onze jarenlange ervaring (bijna 50 jaar) en onze ruime werkplaats met hijscapaciteit tot 20 ton is geen klus ons te veel. Wij reviseren in onze werkplaats in Winkel jaarlijks meer dan 150 complete motoren, voor zowel Nederlandse als internationale klanten.

Reviews