NHMR is officieel dealer van

Yanmar motor

NHMR verkoopt Yanmar motoren voor zowel vervanging als nieuwbouw. Dankzij de directe toegang en beschikbaarheid van onderdelen in het Europese magazijn, garanderen wij snelle levering. Via onderstaande knoppen kunt u op de website van Yanmar zelf alle informatie vinden over de producten. Wilt u meer weten over een Yanmar motor, of heeft u hulp nodig van een specialist? Neem dan contact met ons op.

Yanmar motor

Bedrijfsvaart motoren

Yanmar Marine commerciële highspeed dieselmotoren.

Yanmar NHMR

Industrie motoren

Water- en luchtgekoelde dieselmotoren.

Yanmar motoren

Overige producten

Generatoren en waterpompen voor verschillende toepassingen.

Yanmar bestaat al meer dan 100 jaar

Meer over Yanmar motor

Yanmar bestaat al meer dan 100 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk in de motoren wereld. Yanmar fabriceert hoogwaardige kwaliteit dieselmotoren. 

Yanmar staat bekend om zijn motoren waarop vertrouwd kan worden. Mede daarom is NHMR al jaren officieel dealer van Yanmar. De motoren van Yanmar zijn ontworpen met het oog voor het milieu. Met vestigingen en servicepunten in meer dan 130 landen kunt u altijd vertrouwen op een optimale ondersteuning, waar uw schip u ook brengt.

Ben u op zoek naar een Yanmar dealer, of heeft u een specifieke vraag over een bepaald type Yanmar motor? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar!

Motor laten reviseren

Geen project voor ons te groot

NHMR verleent ook onderhoud aan een Yanmar motor

NHMR verleent service en onderhoud aan alle typen dieselmotoren van Yanmar.

Ook kunnen we, in samenwerking met ons eigen servicebedrijf Zes BV  (Zantingh Energy Services), het onderhoud op contractbasis uitvoeren. Dit doen we op locatie of in onze werkplaats. Wilt u uw Yanmar motor laten onderhouden? Neem contact met ons op.